• Als het gaat om het bieden van klantenservice en voldoening, streeft CanvasGurus.nl ernaar om bij de beste gepersonaliseerde kunstaanbieders te horen. De 100% geld-terug-garantie die de eerste 30 dagen geldt is iets wat u alleen zult vinden op CanvasGurus.nl. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kunstenaars in staat zijn om de hoogste kwaliteit kunst te bieden, daarom bieden we altijd een ‘geen vragen’ restitutie beleid voor de eerste 30 dagen. Alle CanvasGurus.nl kunstwerken worden afgedekt door onze garantie, zodat u kunt vertrouwen op de aankoop van uw kunstwerk.

  Onze garantie dekt het volgende:

  We zullen alle kunstwerken die kwijt raken tijdens het transport zonder kosten voor u vervangen.

  Als er tijdens het transport schade ontstaat aan de lijst zal de lijst onmiddellijk worden vervangen door een nieuw lijst.

  Beschadigde kunstwerken zullen worden gerepareerd of vervangen zonder kosten. Neem contact op met sales@schilderjeleven.nl voor vragen die betrekking hebben op schade aan kunstwerken.

  Binnen de eerste 30 dagen na ontvangst een 100% geld-terug belofte als u niet tevreden bent met het kunstwerk.

  Terug naar boven
 • Van Foto naar Kanvas Garantie

  Net als met onze andere kunstwerken bent u ook hier actief betrokken bij het process en kunt u aanpassing vragen voordat we tot drukken over gaan. Daarom geven we ook een 100% tevredenheids garantie op deze kunstvorm. Mocht u na ontvangst toch niet tevreden zijn, dan betalen wij u 100% van het order bedrag terug. Mocht u om deze reden een kunstwerk willen terug sturen, dan dient u dat binnen 30 dagen na ontvangst te doen en in de de originele verpakking.

  Begin uw canvas
  Terug naar boven

Wij gebruiken cookies om u te helpen de best mogelijke ervaring op onze website te hebben. Door op de website te surfen accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie